Professioneel, toegewijd en oprecht. Daar sta ik voor.

Wie is Mike van Stappershoef?

Al mijn hele leven is sport een belangrijk onderdeel geweest. Met een achtergrond van verschillende sporten (o.a. voetbal en kickboksen), is mijn interesse voor fitness de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen. Als personal trainer onderscheid ik mijzelf door continu in ontwikkeling te blijven. Zo heb ik in de afgelopen jaren meerdere certificaten behaald, zodat ik klanten nóg beter kan begeleiden. Mijn missie is om klanten die bepaalde doelen voor zichzelf gesteld hebben, te helpen door middel van een hartelijke, maar gedreven aanpak.

Opleidingen

   Fitness Level 1, T.O.P. Trainer A & B

Bovenstaande certificaten houden in het kort in dat ik gepersonaliseerde voedings- en bewegingsplannen kan maken, gebaseerd op een ieder zijn of haar persoonlijke doelstellingen. Ook ga ik dieper in op de diverse specifieke trainingsmethodes en methodes van intensivering van de trainingen. Onderwerpen als functioneel trainen, power, acceleratie, deceleratie, snelkracht, explosieve kracht- en hormoontrainingen komen hier ook uitvoerig aan bod. Zowel beginnende klanten, maar ook atleten en topsporters kunnen hier ontzettend veel baat bij hebben!

  Personal Hormonal Profiling

Opgeleid in de invloed en eigenschappen van de diverse hormonen in ons lichaam en het afnemen van de 12-punts huidplooimeting.

  Gecertificeerd Mylogenics Practioner

De Mylogenics methodiek is gericht op de preventie en behandeling van blessures en focust zich op prestatieverbetering. Het doel van deze methodiek is dat blessures en/of pijnklachten worden geanalyseerd, behandeld en verholpen.

Contact

KvK:   72508752
BTW: NL002233090B81

Klaar om jouw doel te bereiken?

Wacht niet langer, neem vandaag nog de controle over je lichaam!